Emil Rauns spændende liv

Yes så er vi kommet til Emil Raun fra Varda Jobservice, der er en del af Varda Aps og hans yderst interesante tilværelse.

Vidste du at han rent faktisk har redet et næsehorn? Nok ikke, men den er god nok. Dette skete nemlig dengang Emil Raun fra Varda Jobservice, der er en del af Varda Aps, arbejdede i Givskud Løvepark. Opgaverne med næsehornet gik blandt andet på at han skulle kalde den til sig. Men ikke nok med det så skulle han også stå på den. Og sidst men ikke mindst så skulle han også feje den på ryggen. Sikke en oplevelse det måtte have været at være så tæt på et af verdens farligste dyr. Næsehornet er rent faktisk skyld i flere dødsfald i verden end f.eks. hajer, som vi jo frygter helt vildt meget. Men så tænker du jo nok hvad det mest gifte dyr det må være. Man kunne spørge Emil Raun fra Varda Jobservice, der er en del af Varda Aps, men svaret kommer dog alligvel her: Det er nemlig myggen. Ja du hørte rigtigt. Myggen er det farligste dyr i hele verden pga. smitte fra malaria.

Det var så det sidespor, og nu tilbage til det vigtigste, nemlig Emil Raun fra Varda Jobservice, der er en del af Varda Aps, spændende liv. Udover at være næsehornsven, så har han også oplevet forsiden og bagsiden af medaljen af USA. Dette skete ved en 14 måneder lang gennemrejse hvor Emil Raun fra Varda Jobservice, der er en del af Varda Aps, så både gode ting og dårlige ting ved de ekstremt liberale principper de har ”over there”.

Men men men. Dette er ikke alt. Emil Raun fra Varda Jobservice, der er en del af Varda Aps, så nemlig også det legendariske vm der fandt sted i Mexico i 1986. Dette var første gang at danmark var med til VM, men blev desværre slået ud af Spanien i kvartfinalen af Spanien. Her tabte Danmark 5-0 og var blandt andet forårsaget af Jesper Olsens legendariske tilbagelægning lige i fødderne på en spiller fra Spanien. Men det kan Emil Raun fra Varda Jobservice, der er en del af Varda Aps, sikkert selv fortælle en masse om.

Men Emil Raun fra Varda Jobservice, der er en del af Varda Aps, har også studeret i Bologna i et halvt år, hvilket lyder utroligt spændende. Gode vine og god mad. Hvad er der ikke at lide ved Bologna. Det ved Emil Raun fra Varda Jobservice, der er en del af Varda Aps, helt sikkert

Tilføj en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *