nupo bar

Filosofien bag Nupo og andre slankeprodukter

Jeg sidder lige over en kop te på min lokale café og filosoferer over slankeprodukter i al almindelighed – og brugen deraf. Jeg har aldrig selv gjort brug af Nupo og andre slankeprodukter, men kender dog nogen der har.

Som jeg har forstået det, så er det ikke så meget, hvilket slankeprodukt du vælger, men mere din selvdisciplin omkring det – sådan er det dog med alt, vil jeg mene. Men i denne sammenhæng kan slankeproduktet være en hjælpende hånd og give dig muligheden for at indtage eks. færre kalorier eller forbedre dit forbrænding i forbindelse med indtagelse af mad. Det afhænger af hvilket slankeprodukt, du vælger. Det er dog vigtigt, at du sætter dig ind i, hvordan det fungerer, så du kan få det optimale ud af at bruge det.

Den gammeldags metode er blot, at man måler mængden af kalorier og sørger for at spise meget fedtfattigt i det hele taget. Alt dette samtidig med en masse bevægelse i den mængde, det passer i din tidsplan. Dog med det in mente, at man taber sig mere, når man forbrænder mere. Det er også tilfældet, når det kommer til de slankeprodukter, som drejer sig om at indtage en meget kontrolleret mængde kalorier. Det er Nupo eksempelvis.

Nupo

Nupo er en række produkter, som erstatter måltider med et ekstremt lav mængde kalorier, uden at kroppen går glip af vitaminer og mineraler og hvad ellers, man har brug for, når man indtager føde.

Et par af mine veninder har prøvet Nupo, og de siger begge to, at det virker overraskende godt, hvis man ikke har noget i mod at leve af Nupos produkter i en 3-4 uger. Det bliver lidt uinteressant i længden, og det er der hvor selvdisciplinen kommer i spil, fordi Nupo har ikke det mest interessant udvalg af produkter. Det består mest af shakes og proteinbarer. (Måske man skal kombinere det med almindelig mad??) De har dog også nogle supper.

Selvdisciplinen er også alfa og omega, når det kommer til at dyrke motion, fordi ét er at man skal dyrke motion – og gerne mere end normalt – men noget helt andet er, at når man tager et kalorielet slankeprodukt som Nupo, så har man ikke den samme energi som normalt og slet ikke op til et måltid og i slutningen af dagen, hvilket sætter ens psyke under pres.

Hvis mit indlæg ikke har skræmt dig fra vid og sans, så synes jeg bestemt, at du skal overveje Nupo eller et af de mange andre slankeprodukter der findes på markedet – hvad end det er pulver eller en bog, som bestemmer hvordan du skal leve, hvornår du spiser og hvor meget du skal spise. Det er helt og aldeles op til dig, men du har i hvert fald min opbakning. You Go Girl.

Hej og velkommen til :-)

Næste indlæg »

Kulhydratfattig pizzabund

Tilføj en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *