pizzaudstyr

Find det rette pizza udstyr til din amerikanske deep pan pizza

Eftersom jeg i lang tid havde gået rundt med tankerne om at lave min egen hjemmelavede pizza, valgte jeg her for en uge siden endelig at gøre noget ved mine tanker og gik derfor på nettet og bestilte noget pizza udstyr i form af et pizzahjul til at skære pizzaen, en pizzaspade til at kunne tage pizzaen effektivt ud af ovnen samt en deep pan pizzaform til at lave en ægte amerikansk pizza som er den slags pizza min børn foretrækker.

Deep pan pizzaform

Deep pan pizzaform

Glæder mig allerede til næste gang…

Efter 2 dages ventetid fik jeg mit pizza udstyr med posten, og gik straks den samme dag med at lave min “egen” hjemmelavede pizza, og jeg kan roligt fortælle at det blev en ganske stor succes hos min mand og to børn som ganske fornøjeligt spiste pizzaen op så hurtigt, at jeg faktisk gav mig til at lave en til, da de var så vilde efter at få en pizza til.

Derfor går jeg faktisk nu og allerede glæder mig til næste gang vi skal have pizza, så jeg rigtigt kan få brugt mit pizza udstyr igen.

Kulhydratfattig pizzabund

Næste indlæg »

Mandler og mandelmel – Facts om mandler

Tilføj en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *