kaffe med stevia

Hej og velkommen til :-)

Nu har jeg så startet en blog op, hvor jeg vil fortælle om min hverdag og alle de små valg man gør sig uden at tænke videre over det. Jeg har tænkt mig at tænke højt og dele det med alle jer.

Den første tanke, jeg vil del med jer, er om hvad man putter i kaffen. Nogle putter sukker, nogle putter mælk og andre putter begge dele i. Jeg har valgt kun at bruge stevia i min kaffe. Det har jeg gjort af mange forskellige grunde, men den primære grund er at skære ned på sukkeret og søde sager i al almindelighed.

kaffe med stevia

Jeg har hørt fra mange, der har en holdning til Stevia, men ikke har prøvet det i alm. mad og drikke, så derfor har jeg valgt at fortælle om mine erfaringer med Stevia, fordi de er

I starten syntes jeg, at det var sødt på en lidt mærkelig måde, som jeg ikke var vant til, men det er kun, fordi jeg var vant til sukker. Jeg mener, at man kan vænne sine smagsløg til alt – inden for rimelighedens grænser. Hvis man spiser meget slik og sukker generelt, så er det ganske svært at vænne sig til Stevia, men når det har så voldsom en virkning på ens sundhed, så er det bestemt ikke noget problem at det har en lidt anderledes sødhed. Jeg mener også at det er vigtigt at man ikke bruger alt for meget af det, fordi oversødet kaffe med Stevia smager lige så dårligt som oversødet kaffe med almindelig sukker.

Jeg blev faktisk inspireret af ham her:

Jeg har købt en stor mængde Stevia på denne her side så jeg aldrig løber tør. 🙂 Join me!

Næste indlæg »

Filosofien bag Nupo og andre slankeprodukter

Tilføj en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *