Indisk take away København

Der er mange gode restauranter i København, med mange forskellige varianter af mad. Man kan få mad fra hele verden afhængigt af hvor man spiser, der er både asiatisk, amerikansk, europæisk og mange flere valgmuligheder. Du kan få både sunde og usunde alternativer, du kan spise på restauranter eller du kan købe takeaway, der er så mange valgmuligheder at det gør det svært at vælge.
Det jeg godt kan lide i min travle hverdag, er lækker indisk take away i København, jeg kan både vælge noget sundt og noget usundt, og jeg behøver ikke bruge hele min aften på restauranten. Det også rigtigt godt, at vælge indisk take away i København, fordi det er noget alle har råd til, du får et lækkert kvalitets måltid til billige penge og uden selv at skulle lave det. Jeg fortrækker selv at spise på Kashmir, som er en restaurant der også tilbyder indisk takeaway i København.

Kashmir indisk restaurant

Kashmir er en indisk take away i København, deres restauranter er placeret i Køge og på Østerbro, så der er altid mulighed for, at afhente deres mad hvis man bor i København og omegn.
Kashmir er en indisk take away restaurant i København, som blev grundlagt i 1982, og har over 30 års erfaring.  Kashmir laver indisk take away i København, deres køkken er primært inspireret af det indiske køkken, men har også nogle skandinaviske aspekter i deres retter.
Hos Kashmir kan du få rigtigt mange forskellige indiske retter, der er både kylling, lammekød, fisk, vegetar retter og meget mere. Du kan blandt andet få en lækker lammekødret for kun 105 kr, og en forret til kun 65 kr. For at bestille indisk take away i København, skal du blot ringe til nummeret 35 43 43 73 imellem 17 og 22 på alle ugens dage.

Sund frokost som benzin til træningen.

Næste indlæg »

Sørg for en god frokost til alle