Weekendophold med gourmet mad

Jeg var på weekendophold og fik serveret sande gourmet måltider

Et weekendophold kan være en god ting at tage på en gang imellem. Når hverdagen bliver for grå og kedelig, er det en god måde at komme lidt væk på, mens man får en pause fra alt det derhjemme. Vi lever i en verden, hvor alting hele tiden går hurtigere og hurtigere, og det kan være svært at finde tid til at slappe af og sætte pris på øjeblikket. Det handler om at finde den måde, hvorpå man kan finde sig selv og skrue lidt ned for tempoet. Nogle gør det ved et meditere, andre finder deres ro ved at læse bøger eller se serie. For mig handler det i høj grad om at spise god mad, hvilket I også kan se her på bloggen. Mad er en af mine helt store passioner, og når jeg får lov til at spise gourmet måltider, er det de øjeblikke, jeg virkelig sætter pris på. At kombinere det at komme væk med lækker mad er altså den ultimative metode for mig, når jeg har brug for at trække stikket ud og lade op.

Få god mad på Vejrø

Min mand og jeg besluttede, at det simpelthen var for længe siden, at vi havde lavet noget sammen. Igen glemmer man hurtigt at tage sig tid til hinanden og til parforholdet, når hverdagens trummerum tager overhånd. Min mand havde hørt om, at man kunne komme på weekendophold ud på den private danske ø, der hedder Vejrø. Jeg besluttede mig for at søge lidt på nettet og læste nogle anmeldelser, hvor især maden blev rost. Samtidig så det virkelig lækkert ud med smuk natur og en unik beliggenhed, så vi besluttede os for at bestille. På den måde havde vi også noget, vi kunne gå og se frem til i nogle uger. Og jeg må sige, at da vi kom frem, blev vi bestemt ikke skuffede! Vejrø er lidt af en perle, der ligger en smule for sig selv syd for Sjælland. Vi fik et fint værelse, hvor der var rigeligt plads til at slappe af og hygge sig. Og til aftensmad fik vi et 3-retters gourmet måltid, som jeg sent vil glemme. Normalt er jeg ikke så glad for at spise på de hoteller, vi befinder os på, men på Vejrø var det noget helt andet. Jeg kan i hvert fald roligt anbefale alle at læse mere om det på deres hjemmeside, for jeg har tænkt mig at komme igen på et tidspunkt.

Et weekendophold bliver bedre med gourmet mad

Jeg er altid glad for at komme ud at rejse, og det giver en god pause fra hverdagen, så man har mere overskud, når man kommer tilbage. Men det bliver kun endnu bedre af, at man samtidig får serveret udsøgte gourmet måltider. Det hæver lige turen endnu et niveau og gør, at det er noget, man virkelig vil huske. Siden da har jeg forsøgt at rekreere nogle af retterne i mit eget køkken, og selvom det er blevet godt, er det ikke helt det samme uden Vejrø’s naturskønne omgivelser. Men så har jeg da også en undskyldning for at komme igen!

Sørg for en god frokost til alle